English     Romana 


 

O DONATIE DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA ADUCE SURASUL PE FATA UNUI COPIL !

BINE ATI VENIT !Sponsorizari

Agenţii economici pot decide ca o parte din impozitele lor să ajute copiii în dificultate!


Încheiaţi un contract de sponsorizare cu ONG FAIR-PLAY şi vă deduceţi 20% din impozitul pe profit datorat Statului, în limita a 3‰ din cifra de afaceri a companiei.

Viraţi suma în contul ONG FAIR-PLAY şi specificaţi activitatea pe care doriţi să o sprijiniţi. În urma folosirii sumei donate, veţi primi un raport asupra modului în care banii dumneavoastră au fost cheltuiţi şi al impactului pe care l-au avut în viaţa copiilor pe care îi asistăm.

Care sunt avantajele dumneavoastră ca angajator?

Aveţi controlul asupra unei părţi din banii pe care îi datoraţi Statului. Puteţi astfel decide ca 20% din impozitul pe profit, în limita a 3‰ din cifra de afaceri a companiei, să fie folosiţi cum decideţi dumneavoastră (de exemplu, pentru ca mai mulţi copii să aibă rechizite pentru şcoală şi cel puţin o gustare hrănitoare în fiecare zi).

Numele societăţii pe care o conduceţi va apărea în Raportul Anual al Fundaţiei, care este facut public comunitatii prin materiale vizuale, cat si in aceasta pagina de web.

Această sponsorizare este un mijloc de motivare a angajaţilor, care pot astfel să simtă că societatea pentru care lucrează este responsabilă din punct de vedere social şi se implică

Codul Fiscal prevede că dumneavoastră puteţi să decideţi asupra modului de folosire a unei mici părţi din impozitul pe care îl datoraţi Statului.

Dacă doriţi să sponsorizaţi o activitate a fundaţiei sau aveţi nevoie de mai multe informaţii referitoare la sponsorizări, contactaţi-ne.

Extras cod fiscal
Cap.III, Art.31

(4) Contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea şi legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii:
a) sunt în limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
b) nu depăşesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.
 

 
  PRIMA PAGINA | CINE SUNTEM | PE CINE AJUTAM | CONTACT | DONATII
DONATII OCAZIONALE | DONATII PROCENT | DONATII SPONSORIZARI | DONATII VOLUNTARIAT

 

© 2007 ONG FAIR-PLAY. Toate drepturile rezervate.

Web design si gazduire : UltraHost
 

Movie